WERKEN BIJ FYSIOPLUS AMSTERDAM?

Ben jij die enthousiaste manueel therapeut en wil je graag werken in een professioneel en leuk team waar volop aandacht is voor jouw ontwikkeling?

WELKOM BIJ FYSIOPLUS!


Vacature: Manueel Therapeut

>20 uur per week

Vanwege uitbreiding van onze locatie De Mirandabad, zijn wij op zoek naar een enthousiaste manueel therapeut! Het gaat om een dienstverband van minimaal 20 uur per week met de mogelijkheid om dit uit te breiden.

DIT ZIJN WIJ:

Wij zijn een moderne, professionele en laagdrempelige fysiotherapiepraktijk met meerdere vestigingen in Amsterdam. Onze specialisaties zijn sportfysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oncologie fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Maar ook voor echografie, acupunctuur, dry needling, shockwave en EPTE kunnen patiënten bij ons terecht. Het team bestaat uit 13 fysiotherapeuten, 1 fysiotherapie-assistent en 1 revalidatietrainer. Ieder met zijn of haar specialisatie waardoor wij optimaal kunnen samenwerken aan dat ene doel: de best mogelijke zorg leveren! Vanuit de gedachte ‘behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden’ streven wij naar een beleid waarin zorg centraal staat en niet verzorgen. De praktijk kenmerkt zich dan ook door een actieve aanpak waarbij wij korte lijnen onderhouden met huisartsen, specialisten en andere verwijzers.


DIT BEN JIJ:

Jij bent die enthousiaste, ondernemende en up-to-date manueel therapeut, Jij hebt een sterke affiniteit met orthopedie en bent niet bang voor uitdagingen. Jij kan zowel individueel als in teamverband werken en beschikt over goede communicatieve, empathische en sociale vaardigheden. En jij wilt jezelf ontwikkelen, nog verder groeien! Neemt initiatief, onderhoudt contacten met verwijzers en specialisten en hebt oog voor de veranderingen in de zorg en bent bereid om hierop in te spelen.

Daarnaast zie jij jezelf al werken op onze locatie De Mirandabad. Samen met 8 bevlogen collega’s behandel en revalideer je daar voornamelijk orthopedische klachten, zowel hands-on als in onze grote oefenzaal.


WAT KAN JE VERWACHTEN?

Een interessante en afwisselende functie bij een praktijk die vooroploopt in ontwikkeling en die bereid is om in jou te investeren! Een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin samenwerken centraal staat en waar aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.En verder…


 • Een bovengemiddeld salaris o.b.v. je werkervaring, kunde en scholing;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om te groeien;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • In overleg vergoeding van de scholingskosten voor specialisatie;
 • Vergoeding van de kosten voor KRF-inschrijving voor zowel algemeen fysiotherapeut als eventuele verbijzonderingen;
 • Vergoeding van abonnementskosten Physios;
 • Vergoeding van eventuele reiskosten;
 • Ieder kwartaal een gezellige borrel met het hele team en aan het einde van het jaar een feestelijke kerstborrel met bonus.


WAT VRAGEN WIJ?
Opleidingsniveau: HBO diploma Fysiotherapie (afgerond)
Verbijzondering: Manuele Therapie (afgerond)
Software ervaring: Intramed (wenselijk)
Kwaliteitsregister: KRF NL

WAT BIEDEN WIJ?
Dienstverband: Parttime
Salaris: Variabel salaris, bovengemiddeld
Contracttype: Vast (met korte proeftijd)
Uren indicatie: 20 uur per week (uitbreiding mogelijk)

Solliciteer direct via dit formulier


  Naam *

  Email *

  Toegevoegd commentaar

  Motivatiebrief

  CV *


   


  Of neem contact op met onze HR


  Anneke van Schaik
  Praktijkeigenaar en manager HR FysioPlus Amsterdam

  E. annekevanschaik@fysioplus.nl

  T. 020 – 679 44 97

  W. www.fysioplus.nl

  Copyright door FysioPlus 2024. Alle rechten voorbehouden.