HERSTEL BIJ KANKER

Zit u in een behandeltraject voor kanker of heeft u juist een traject afgerond? FysioPlus biedt u een gespecialiseerd trainingsprogramma onder begeleiding van daarvoor opgeleide fysiotherapeuten.

Door het revalidatieprogramma verbetert de lichamelijke conditie en nemen vermoeidheid en angst af. Je bouwt spiermassa op, versterkt het immuunsysteem en het vertrouwen in het eigen lichaam wordt hervonden. Je leert je grenzen kennen en je voelt je sterker.


Online direct uw eerste afspraak inplannen!

Komt u voor de eerste keer? Of voor behandeling van een nieuwe klacht? Vul dan ons formulier in of WhatsApp met ons team via de button rechts onderin. Er wordt spoedig contact met u opgenomen.


Afspraak maken

Voor wie is ‘oncologische revalidatie’?

Dit revalidatieprogramma is bedoeld voor:

 • (Ex-) oncologie patiënten vanaf 18 jaar
 • Alle oncologische aandoeningen
 • Patiënten in alle fasen van het behandel-hersteltraject

Tijdens de behandeling van kanker staat bewegen vaak niet boven aan de lijst. De operaties, bestralingen en/of chemo vergen veel van het lichaam en de algehele conditie neemt aanzienlijk af. Naast vermoeidheid, pijn en andere medische klachten is er ook vaak sprake van psycho-sociale problematiek: angst voor terugkeer van de kanker, onzekerheid over je lichaam en gevoel van geen controle over je lichamelijk functioneren te hebben.

Wat kan FysioPlus hierin voor u betekenen?

Zit u in een behandeltraject voor kanker of heeft u juist een traject afgerond? FysioPlus biedt u een gespecialiseerd trainingsprogramma onder begeleiding van daarvoor opgeleide fysiotherapeuten:

 • Een individueel opgesteld trainingsprogramma op maat voor 12 weken (2x per week 60 minuten) onder deskundige begeleiding
 • Een intakegesprek om te bepalen welk programma het beste bij u past.
 • Geen wachtlijst, u kunt direct beginnen met trainen
 • Een veilige en prettige sfeer waarbij u het plezier in bewegen weer terug kunt vinden

Door het revalidatieprogramma verbetert de lichamelijke conditie en nemen vermoeidheid en angst af. Je bouwt spiermassa op, versterkt het immuunsysteem en het vertrouwen in het eigen lichaam wordt hervonden. Je leert je grenzen kennen en je voelt je sterker.

Oncologie fysiotherapie bij FysioPlusFysiotherapeut

Mette Schipper

Specialisaties: (Sport)fysiotherapie, Oncologie

BIG-nummer: 9062385904
Locatie(s): De Mirandabad, De Wolkenkrabber

contact MetteOnze fysiotherapeuten die deze trainingen verzorgen, zijn aangesloten bij Onconet en voldoen aan de gestelde opleidingseisen (voor meer informatie kijk op www.onconet.nu ). Al onze oncologische therapeuten zijn aangesloten bij het Samenwerkingsverband van Oncologische Fysiotherapeuten waarin oncologen, fysiotherapeuten en oncologische verpleegkundigen uit diverse ziekenhuizen in Amsterdam deelnemen. Dit staat voor kennisoverdracht, ervaringen delen en kwaliteit. In vrijwel alle gevallen wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekeraar, mocht dit niet het geval zijn dan kunt U tegen betaling een trainingskaart aanschaffen. Wilt u deelnemen aan het programma dan heeft u een verwijzing nodig van een arts.


Plan van aanpak


Intake

Samen brengen wij jouw klacht in beeld om de juiste aanpak op toe te kunnen passen.

Overleg

Door ons grote team aan specialisten onder 1 dak overlegt de therapeut, wanneer nodig en zonder additionele kosten, met een therapeut van een ander specialisme (bijvoorbeeld Manuele therapie)

Behandelplan

In de meeste gevallen gaat het om meerdere behandelingen om tot het optimale herstel te komen. Wij stellen een behandelplan op en bespreken deze met jou

Aan de slag

Welke methode het ook is, we gaan samen aan de slag. Op weg naar een – zover mogelijk – klachtenvrij resultaat

Alle specialismen onder één dak


Bij alle drie de Amsterdamse praktijken van FysioPlus, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit fysiotherapie en zorg. Altijd éxtra aandacht voor u, de cliënt. Altijd de juiste behandelmethode volgens de nieuwste medische inzichten. Altijd de juiste specialistische vakkennis en vaardigheden, omdat FysioPlus is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties. Alle fysiotherapeuten van FysioPlus zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle (bij-) scholingseisen gesteld door de beroepsgroep fysiotherapie (KNGF).

 • KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie)
 • NVFS (Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie in de Sportgezondheidszorg)
 • NVFB (Nederlandse Vereniging Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek)
 • NVMT (Nederlande Vereniging Manuele Therapie)
 • NVFK (Nederlandse Vereniging voor Kinderfysiotherapie)
FysioPlus wordt beoordeeld met een 9,2!

Reviews van patienten


Zeer bekwaam, rustig en professioneel. Veilig gevoel ondanks coronatijd. Positief is de benadering en vooral het geweldige resultaat!

Inschrijven of een vervolgafspraak inplannen?

Direct online uw afspraak inplannen


Bij FysioPlus kunt u veelal binnen 24 uur terecht, zelfs in de avonden en op zaterdag (m.u.v. zon- en feestdagen). Wilt u direct een afspraak maken? Belt u dan met: 020 – 679 44 97. Raadpleeg de What’s App functie of maak direct online een afspraak via onderstaand formulier.


  Voornaam:

  Uw achternaam: *

  Uw e-mailadres: *

  Uw telefoonnummer: *

  Selecteer voorkeur afspraakdatum: *

  Toelichting of omschrijving

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Selecteer afspraakdatum: *

  Vervolgafspraak bij:

  Maak een keuze: *

  Selecteer afspraakdatum: *


     Openingstijden


  Maandag
  8:00 – 22:00 uur
  Dinsdag
  8:00 – 22:00 uur
  Woensdag
  8:00 – 22:00 uur
  Donderdag
  8:00 – 22:00 uur
  Vrijdag
  8:00 – 22:00 uur
  Zaterdag
  9:00 – 12:20 uur
  Zondag
  Gesloten


  Locaties


  FysioPlus de Wolkenkrabber
  Deltastraat 2, 1078PC Amsterdam (Zuid)


  FysioPlus De Mirandabad
  De Mirandalaan 9, 1079 PA Amsterdam (Zuid)


  FysioPlus Oostoever Sloterplas
  Bonnefantenstraat 8,
  1064 PN Amsterdam (West)


  FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor uw klacht


  Lymfedrainage

  De behandeling bestaat uit massage van de lymfevaten, waardoor de afname van vochtophoping wordt gestimuleerd.


  Naar de pagina

  Oncologie fysiotherapie

  U kunt bij de oncologisch fysiotherapeut terecht voor al uw lichamelijke klachten die tijdens of als gevolg van us behandeling tegen kanker kunnen ontstaan.


  Naar de pagina

  Sportfysiotherapie

  De sportfysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij de behandeling, preventie, voorlichting en advies voor iedereen die sport (als professional of amateur) of wil gaan sporten.


  Naar de pagina

  Copyright door FysioPlus 2024. Alle rechten voorbehouden.