Fysiotherapeut, Fysiotherapiewetenschapper, Echografist, Maatschapslid (Dagelijks Bestuur, Kwaliteitsmanager), Stagebegeleider (Coördinator), Eigenaar BackStagePhysio

drs. Bas Honselaar (MSc)

Specialisaties: (Sport)fysiotherapie, (Sport)revalidatie, Echografie, Knie/Enkel specialist, Fysiotherapiewetenschapper, Maatschapslid FysioPlus
Bas Honselaar

Plan uw afspraak

Aanwezig & locatie(s)
CONTACT INFORMATIE

BIG-nummer: 19053460604


“Behandelen zoals je zelf behandeld zou willen worden: met passie, aandacht en kennis van zaken“

Na het in 2000 behalen van mijn diploma Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht, heb ik in 2006 als eerste in Nederland de doctoraalopleiding Fysiotherapiewetenschap aan de Universiteit Utrecht succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik mij bezig gehouden met blessurescreening in het professionele voetbal en hierover diverse artikelen gepubliceerd. Naast deze opleidingen heb ik mij middels specifieke cursussen, bij- en nascholingen in de sportrevalidatie, gespecialiseerd in het diagnosticeren, behandelen en revalideren van sportspecifieke orthopedische aandoeningen. Vanaf 2000 heb ik o.a. gewerkt als fysiotherapeut bij de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB), de Koninklijke Nederlandse Algemene Schermbond (KNAS), het NOC*NSF Sportmedisch Centrum Papendal en was ik verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de paralympische roeisters op weg naar Peking 2008.

Van 2005 tot 2012 was ik naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, ook werkzaam als hogeschooldocent en coördinator bij de opleiding Master Sportfysiotherapie van de Hogeschool Utrecht (Academie Gezondheidszorg Utrecht, Universiteit Utrecht). Sinds 2018 ben ik eigenaar van BackStagePhysio, een praktijk die zich richt op de fysiotherapeutische begeleiding van artiesten, tv- en theaterproducties, live shows, concerten en health events.

Ik werk al sinds 2000 met veel plezier bij FysioPlus waar ik in 2011 ben toegetreden tot de maatschap. Als maatschapslid houd ik mij voornamelijk bezig met het kwaliteitsbeleid en ben ik verantwoordelijk voor het uitzetten van de lijnen binnen FysioPlus (Dagelijks Bestuur). Zeker in deze tijd een bijzonder uitdagende en interessante taak!

Mijn specifieke aandachtsgebieden zijn: diagnostiek, klinimetrie (meten), knie-, enkel- en schouderrevalidatie, sportrevalidatie en echografie.


Een woord van onze patiënten

WAT PATIËNTEN ZEGGEN OVER BAS


Zeer bekwaam, rustig en professioneel. Veilig gevoel ondanks coronatijd. Positief is de benadering en vooral het geweldige resultaat!


PROFESSIONEEL


Neem contact met ons op of bezoek ons op één van onze locatiesOPENINGSTIJDEN


Maandag
8:00 – 22:00 uur
Dinsdag
8:00 – 22:00 uur
Woensdag
8:00 – 22:00 uur
Donderdag
8:00 – 22:00 uur
Vrijdag
8:00 – 22:00 uur
Zaterdag
9:00 – 14:00 uur
Zondag
Gesloten

DIRECT UW AFSPRAAK MAKEN

BEZOEK ONS


FysioPlus de Wolkenkrabber
Deltastraat 2, 1078PC Amsterdam (Zuid)
@: wolkenkrabber@fysioplus.nl


FysioPlus De Mirandabad
De Mirandalaan 9, 1079 PA Amsterdam (Zuid)
@: mirandabad@fysioplus.nl


FysioPlus Oostoever Sloterplas
Bonnefantenstraat 8,
1064 PN Amsterdam (West)
@: oostoever@fysioplus.nlPLAN NU

Maak nu direct een afspraak

Via WhatsApp, of via onderstaand formulier.


  Voornaam:

  Uw achternaam: *

  Uw e-mailadres: *

  Uw telefoonnummer: *

  Selecteer voorkeur afspraakdatum: *

  Toelichting of omschrijving

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Selecteer afspraakdatum: *

  Vervolgafspraak bij:

  Maak een keuze: *

  Selecteer afspraakdatum: *


     FysioPlus, fysiotherapie met éxtra aandacht voor u en uw situatie


  Copyright door FysioPlus 2024. Alle rechten voorbehouden.