Aandoeningen of pijnklachten

Fysiotherapie met éxtra aandacht voor de cliënt.

Bij alle drie de Amsterdamse praktijken van FysioPlus, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit fysiotherapie en zorg. Altijd éxtra aandacht voor u, de cliënt. Altijd de juiste behandelmethode volgens de nieuwste medische inzichten. Altijd de juiste specialistische vakkennis en vaardigheden, omdat FysioPlus is aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties. Alle fysiotherapeuten van FysioPlus zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteits register. Dit houdt in dat zij voldoen aan alle (bij-) scholingseisen gesteld door de beroepsgroep fysiotherapie (KNGF).

De fysiotherapeut


De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.

U kunt voor de meeste pijnklachten terecht bij de fysiotherapeut. Bijvoorbeeld met klachten zoals blessures, RSI en overbelasting.

De fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij/zij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij/zij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt de fysiotherapeut ervoor dat u weer optimaal kunt bewegen.


Alle aandoeningen of pijnklachten


FysioPlus wordt beoordeeld met een 9,2!

Reviews van patienten


Zeer bekwaam, rustig en professioneel. Veilig gevoel ondanks coronatijd. Positief is de benadering en vooral het geweldige resultaat!

Plan van aanpak


Intake

Samen brengen wij jouw klacht in beeld om de juiste aanpak op toe te kunnen passen.

Overleg

Door ons grote team aan specialisten onder 1 dak overlegt de therapeut, wanneer nodig en zonder additionele kosten, met een therapeut van een ander specialisme (bijvoorbeeld Manuele therapie)

Behandelplan

In de meeste gevallen gaat het om meerdere behandelingen om tot het optimale herstel te komen. Wij stellen een behandelplan op en bespreken deze met jou

Aan de slag

Welke methode het ook is, we gaan samen aan de slag. Op weg naar een – zover mogelijk – klachtenvrij resultaat

Nog niet eerder bij ons geweest?

Online uw afspraak inplannen


FysioPlus wordt beoordeeld met een 9,2!


FysioPlus de Wolkenkrabber

Deltastraat 2
1078PC Amsterdam
Tel: (020) 679 44 97
Fax: (020) 676 38 85
Email: wolkenkrabber@fysioplus.nlFysioPlus De Mirandabad

De Mirandalaan 9
1079 PA Amsterdam
Tel: (020) 679 44 97
Email: mirandabad@fysioplus.nlFysioPlus Oostoever Sloterplas

Bonnefantenstraat 8
1064 PN Amsterdam
Tel: (020) 679 44 97
Email: oostoever@fysioplus.nl


Copyright door FysioPlus 2024. Alle rechten voorbehouden.